Пребіотик Curabiom® flora

950.00 грн

Комплексний пребіотик Curabiom® flora поєднує в собі інноваційний підбір компонентів: водорозчинне волокно акації, інулін, галактоолігосахариді (GOS), ксілоолігосахаріди (XOS) і 2′-O- фукозілактозу (2’FL), вітамін B12 і біотин з природних джерел.

Без желатину і барвників.

Опис

Курабіом® Флора пропонує широкий спектр поживних середовищ для кишкових бактерій в різних відділах кишечника. 5 типів харчових волокон відіграють значну роль в певних відділах кишечника, забезпечуючи харчової субстрат для різних типів молочнокислих бактерій. Саме тому препарат незамінний як пребіотічна підтримка після антибіотикотерапії, для відновлення кишкової флори і нормалізації травлення. У той же час Курабіом® Флора можна використовувати для догляду за слизовою оболонкою кишечника – біотин та вітамін B12, що містяться в ньому, є необхідним фактором відновлення клітин слизової.
Чому клітковина так важлива?
Харчові волокна особливо важливі для кишечника і служать «їжею» для кишкових бактерій. Волокна, отримані з рослин, в основному містяться у фруктах, овочах і цільнозернових продуктах. Згідно з рекомендацією Німецького товариства харчування (DGE), дорослі повинні споживати не менше 30г клітковини в день. Однак поточні дослідження показують, що середнє споживання харчових волокон в Німеччині набагато нижче рекомендованих 30г.
Важливість слизової оболонки кишечника. 
Слизова оболонка кишечника служить природним бар’єром, який гарантує потрапляння в кишечник тільки необхідних речовин. Також вона взаємодіє з кишковими бактеріями, які становлять кишкову флору, і допомагає транспортувати поживні речовини в кровотік.
Щоб мати можливість виконувати свою важливу функцію в довгостроковій перспективі, слизова оболонка кишечника оновлюється кожні 3-6 днів. Це робить її однією з найбільш швидко оновлюваних тканин тіла. Щодня близько 200 г кишкових клітин відмирають і замінюються новими; для цього потрібно багато енергії. Слизова оболонка кишечника отримує від 60 до 70 відсотків цієї енергії з коротколанцюгових жирних кислот, які утворюються при ферментації клітковини кишковими бактеріями, тому необхідно щодня споживати достатню кількість клітковини.
Ферментація клітковини у кишечнику

Чому так важливі харчові волокна? Кишкові бактерії зброджують водорозчинну клітковину і виробляють коротколанцюгові жирні кислоти, також відомі як SCFA. Далі вони поглинаються слизовою кишечника і використовуються для утворення нових клітин. Неушкоджена і здорова слизова кишечника гарантує оптимальне засвоєння поживних речовин.

Які ж саме харчові волокна містить Курабіом® Флора?
Волокна акації. Виготовляється з так званого ексудату (молочного соку) дерева акації, яке в основному росте в регіоні Сахель в Африці. Волокно акації містить більше 80 відсотків розчинної клітковини. Вона повільно ферментуються в товстій кишці, має низький глікемічний індекс і низьку калорійність.
Інулін – це натуральне харчове волокно з цикорію, що зазвичай дуже добре переноситься. Він швидше ферментується у висхідній кишці і в основному використовується в якості їжі для біфідо- і лактобактерій.
GOS. Коротколанцюгові галактоолігосахариді, дуже схожі на молочні олігосахариди, що містяться в грудному молоці. Вони більш корисні для людини, ніж довголанцюгові рослинні речовини (наприклад, фруктоолігосахаріди, FOS).
2’ФЛ. 2′-O- Фукозілактоза (2’FL) є найбільш ретельно вивченим олігосахаридом грудного молока на сьогоднішній день. Складний вуглевод міститься в грудному молоці і є основним диференціатором від коров’ячого молока.
XOS. Ксілоолігосахаріди є особливо інноваційними. Ці харчові волокна отримують в результаті ферментації. Вони мають позитивний ефект, підтверджений численними дослідженнями.

Показання до застосування:

  • в комплексній терапії для нормалізації травлення.
  • відновлення нормальної мікрофлори кишечника.
  • усунення запорів.

Склад: вітамін В12 1,25 мкг, біотин 25мкг, харчових волокон 12,7г, з них галактоолігосахаридів 4,8г, клітковини акації (гуміарабік) 4,1г, інуліну 2,7 г, ксілоолігосахарідов 0,95г, 2′-O- фукозілактози 0,28г.

Спосіб застосування та дози: дорослим по 1 пакетику (16,2 г) один раз на день перед їжею. Висипте вміст пакету в порожній стакан, залийте його водою (близько 200 мл) і добре перемішайте.

Не використовуйте Курабіом® флору, якщо в той же день вживаєте інші продукти з додаванням 2′-O-фукозіллактози.

Курс прийому: 30-60 днів.

Нетто наповнення: 14 пакетиків.

Умови зберігання: при температурі + 4° C до + 20° C в недоступному для маленьких дітей місці.

Не є лікарським засобом. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Пребіотик Curabiom® flora
  • Русский